Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILDVUXEN VÄRLD

vildvuxna värld

med rosor i snåren

vem går med svärd

vill utplåna spåren?

röjsågen går

saxarna klipper

klipper svart får

som gärna slipper

 

 

 

 

charmiga gård

bortom det strikta

här finns musik

här kan man dikta

stupstocken har

magasinerats

skarprättaren

sjukpensionerats

 

 

 

särartens lov

Skaparens stämpel

vildvuxna värld

heliga tempel

kärleken kan

intet ont göra

men formalism

enbart förstöra

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     3/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-03 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var fint.
2013-03-03

  mare VIP
Kärleken kan
intet ont göra,
men formalism
enbart förstöra,
så sant!!
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP