Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhetsnäring



Kom lite närmre
så att våra andetag
blir till ett enda
så tankarna befruktar
varandra föder nya




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-03 18:58



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Det var en bra text - rädslan får oss att hålla avståndet (oftast) - men vi behöver alla varandra :-)
2013-03-04

  Madelene Edlund
Gillar verkligen "närhetsnäring". Snyggt att all text är i ett enda svep, en enda inandning.
2013-03-04

    lenakarin
Mycket fin..
2013-03-03

    ej medlem längre
Mjuka varma sinnliga rader.
2013-03-03

    ADI Nehlin
mmm...
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP