Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vemodsdröm

du är som skogens fågelsång i maj
som urmoderhavets böljegång
som ängshödoft

sådan är du min älskade
sådan minns jag dig den dag jag dör
sådan är du än
när jag förlorar mig i slingorna av ditt hår
och nuddar läppar som jag inte når

ditt skratt som ett klingande eko
från en dröm i otänkbar dimension
oh, jag minns en viskning vid mitt öra
från åren då jag var ung

och bara nuddade
inte vågade röra
det gudomliga




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-06 16:57



Bookmark and Share


    Melona
Det är vår. Det är vackert. Det är kärlekens närvaro i dina rader. Det åtkomliga, det upphöjda, eftersträvansvärda... Dessa hår, röster och andetag av den man håller i sitt bröst! Mjukt, ömt med ett lätt melankoliskt inslag... Ungefär som koltrastens sång. Högt där i den varma skyn - mot trädtopparna, mot stjärnorna... Och under, över allt!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP