Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

someday sweetheart

"someday sweetheart"

heter en jazzlåt jag ofta spelar

på min klarinett.


"jag skall möta dig en gång"

är en möjlig tolkning

till mitt modersmål av titelns tänkta innehåll

eller också lite slappt

kanske modernt

bah

"vad fan, vi ses nån gång"


Men varje gång jag spelar låten

dansar du för mig

sweetheart

och jag önskar du gör det också

den dag

då jag blåser den allra sista pusten ur mitt instrument

när den absolut sista tonen

someday

stillsamt

vibrerar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-06 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP