Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du vaknar upp

när du vaknar upp

ibland

märker du att verkligheten är sann

drömmen ljög inte

dimman ligger ännu tät

och dagen vill inte

vintergäck

eller inte

snödroppar

koltrast

humlor

eller

inte




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-06 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP