Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också en fråga, av anakreon, inspirerte till kommentaren.


Kritik på en text (1096) Något litet som bär






Jag nästan gråter av glädje när
jag hör talas om lingon och bär
de är ju ändå så lika
men kan ändå världen berika
och det till just våra begär




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-29 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP