Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara sig själv

Att vara först är inte viktigt
Att vara bäst är inte viktigt
Att vara störst är inte viktigt
Att vara vackraste är inte viktigt
Att vara smalast är inte viktigt
Att vara populäraste är inte viktigt
Att vara tjockaste är inte viktigt
Att vara roligaste är inte viktigt
Att vara sämst är inte viktigt

...


Men vad är viktigt då ?




Fri vers (Fri form) av Autumn
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-07 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
svaret kommer att finna dig
2013-03-07

  Nina.H
Att vara ärlig o följa sitt hjärta.. allt
annat är oviktigt :)
Bra skrivet!
2013-03-07

  Nina.H
Att vara ärlig o följa sitt hjärta.. allt
annat är oviktigt :)
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Autumn
Autumn