Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
improvisation


jag är nestorn

Jag är nestorn
alla gamla falskmyntares anfader
hembrännares beskyddare
och himlastormarnas tolk

Jag för stolt mitt banér sedan decennier
flammande i ondskevinden

Och djävlar om nå'n skall försöka stoppa mig
då tar jag till vingarna
svävar högt över allt och alla
sänker mig ner först till kvällen och smyger in på
någon tidnings nattredaktion

trycker morgondagens rubriker




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-07 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP