Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oro inför ingrepp


snitt

snittet i ditt kött
ditt blod som flödar
kirurgens vassa skalpell som skär
räddar fingrars förmåga

men orädd kan man inte vara för det
tänk om bakterierna som dödar
får överhanden
över handen
tänk om
i narkosen

om du vågar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-08 17:28



Bookmark and Share


    Doll
Känner din oro. Bra förmedlat. Lycka till.
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP