Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckad tvåsamhet?

Vad är lyckad tvåsamhet?

När du accepterar att mina val inte är dina, och jag att dina inte är mina? Eller när dina val blir mina, och mina blir dina?




Övriga genrer av Pingu
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-02-23 13:53



Bookmark and Share


    Mejja
Klurilurigt men så finurligt!!! Gillargillar!
2006-02-23

  Lindansaren
Ha! Klurigt. Och mycket filosofiskt!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Pingu
Pingu