Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med ödet

känna
en dag som denna

dimmigt solsken
bländar oron i mitt rum
trasig aska
sköljer bort denna vackra stund
ett andetag
tänder ljuvliga glödet
njuter
och leker lite med ödet

nu flyger jag
i dimmigt solsken

ondska krävs
för att känna en dag som denna




Fri vers av Pingu
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-17 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pingu
Pingu