Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"One by one the guests arrive, the guests are coming through. The brokenhearted many, the openhearted few..."


KOMMER

jag kommer att komma

brokenhearted

jag kommer att komma

av bara nåd

men kommer, det gör jag

fastän trasig

och inte berömd för hjältedåd

 

 

jag kommer att komma

trött och ensam

men för att alltid stanna kvar

jag kommer helt utan

trunk och ränslar

allt det jag är är allt jag har

 

 

 

jag kommer att komma

Gud till ära

som ovedersägligt vittnesbörd

om att Guds trofasthet

bevarar

även en misslyckad och störd

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    9/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-09 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP