Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltför stilla

Kom nära hör hur allt är alltför stilla
här borde livet låta vingar slå
Här vilar vita moln i himmel blå
med lätta steg du undviker att trilla

Begränsad är den tid du får att spilla
men gränslöst stark din vilja att förstå
Till marken slagen strider du ändå
ditt starka skrik kan tystnaden förvilla

Men slutna ögon ser en himmel röd
och döva öron hör ett hotfullt dån
ditt hjärta möter ondskans kalla glöd

Så följ mig bort från det som var vårt lån
Ett ryck på axeln rakt mot säker död
din själ ett offer för ett planlagt rån




Bunden vers (Sonett) av Ordlycklig
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-09 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordlycklig
Ordlycklig