Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S.


Natt

Gud vad jag längtar

Efter din doft
och din hud
Den som är täckt av bläck nu

Dina lidelsefulla kyssar
och varma läppar mot min hals

Jag vill få vila mina händer
om din midja
och mitt ansikte mot ditt bröst

Andas in den där doften
som inte existerar
någon annanstans

Förutom precis intill dig

Den av intensiv längtan
och närhet




Övriga genrer av Hjortrondimma
Läst 363 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-03-10 03:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud vad jag önska en tjej kunde säga så fina ord till mig :)
fin dikt.
2013-03-14

  agneta pichler
Varje kvinna längtar
Efter sådana ord..

så innerligt så vackert..

2013-03-14

  Madelene Edlund
Innerlig!
2013-03-10

    ej medlem längre
vacker! gillas..
2013-03-10

  filosofian
Åh så längtande. Vackert!
2013-03-10

  SatansSon VIP
fin kärlek.
2013-03-10

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Hjortrondimma
Hjortrondimma

Senast publicerade
Natt
* Se alla