Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del tre i en trilogi. Fast man vet ju aldrig...


TOG FÖR SIG

här kom hon och tog för sig

men det gick inte för sig

det finns ju de som stör sig

på folk som faktiskt rör sig

de grinar riktigt illa

när folk vägrar stå stilla

och reagerar som om de

har drabbats av godzilla

 

 

ska ses men inte höras

och annat snabbt förstöras

berörda parter vill ju inte

låta sig beröras

ska vara nickedocka

och aldrig nånsin rocka

för sverige kan gå under

om en flicka vågar chocka

 

 

 

en nagel i ditt öga

ett hot mot alla tröga

man tror att alla lyckliga

är stenade och höga

och ärlighet är hatad

föraktad, hånad, ratad

så öppna aldrig munnen

nej, håll käften och bli matad!

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-11 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP