Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda Gubben och Näsan



Hur skall man veta
när det är dags
att gå
När den röda gubben slutat nysa
ugnen slutat bromsa
bilen slutat gasa
jag slutat sticka huvudet
mormor slutat sticka kåldolmar
mammas faster lagt nycklarna i kylen
pannkakorna i byrålådan
vi fått gifflar och Pommac
och gökklockan gjort sina sedvanliga tolv varv
När den röda näsan slutat hicka
och festen slutat i farstun
som så många gånger förut




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-02-23 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth