Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnslig Barndom



Den bästa tiden var när jag var tio år. Vi plockade övergivna bollar från arga golfare och blev blodsbröder med kaffesump, Tabasco och en droppe blod från ett gammalt sår.


Jag lärde mig åka snålskjuts i suget av lastbilarna och att man aldrig ska ta i en cykel som man har tappat mot ett el-staket. Den läxan varade inte så länge.


Vi lärde oss att småkusiner i trotsåldern lättast hanteras om man säger att de MÅSTE gå uppför trappan, då gör de inte det.


Jag lärde mig att om man cyklat 3 mil i nedförsbacke så är det dubbelt så långt tillbaka, fast då kommer föräldrarna och om man stänger öronen får man skjuts.




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-02-23 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth