Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan gäckar jag finns på menyn



Skuggan
är en skugga
av mitt forna jag
Skuggan söker
jag finner ej
Skuggan gäckar
jag leker ej
Skuggan sväljer
jag finns på menyn
entrén till världen avslutas med en avec




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-02-23 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth