Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄSTA SÄTTET ATT BLI KVITT

venusberget saknar paradisport

och bestigningen är över tämligen fort

innanmätet flammar, brinner igen

antänt av den bittraste fienden

oscar wilde hade fel och jag har bevis

evigheten på spel och frihetens pris

 

 

 

betänk och besinna

proportionerna

när omdömet grumlas går man fel

man glömmer de fromma intentionerna

och kan aldrig någonsin bli hel

 

 

LARZ  GUSTAFSSON   16/3 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-16 16:09



Bookmark and Share


  Havsbris
jag kommer att läsa och kommentera
dina texter,

kalla inte mig för stalker efter eller annat ahhahahahhaha
med tid,,,
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP