Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårlek hos havsörn


vingkraft

vindlyft

vinge

vänds

mot

skyn

örnen tumlar om

visar gula klor

stark är han för frun

ej farlig

mat kan han ge

barn




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-16 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
måste ha varit en mäktig syn som framkallar dessa rader :)
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP