Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har hört att man inte skall kasta ut barnet med badvattnet. Nu äger jag inte några barn, men jag har ibland badvatten (äpplen) hemma.


A little something about bad apples






När det kommer till äpplen
finns det mycket att säga om dem.

Det kan finnas ruttna äpplen
bland annars ännu friska

men även om en del av dessa äpplen
är ruttna

så är de fortfarande äpplen
och de ligger ännu kvar i korgen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-23 21:57



Bookmark and Share


  figurett
Ruttnande päron påverkar tyvärr äpplena i basketen, hrinkar eller så dras de med i tombollornas nitlotteri... Silkespapper och generellt vårdande handlag är skillnaden mellan aoo...
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP