Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han hörde

han hörde syner

såg skratt

kände dofter med sin hud

händerna brann av kyla

tänderna tuggade luft


märkliga

händelser

sker

i min

kropp

tänkte han

somnar jag

eller

är

det något värre




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-20 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP