Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vill du tjuvkika på mitt spjutkast? Som så mycket annat är spjutkast en konst. Det finns många slags kast i livet. Kast med liten schackpjäs exempelvis. Det går till stå att du tar en bonde i nypan. Sedan drar du ett djupt andeta


Dagens förklarade ord 2013 03 21 - andrum





Andrum är en
plats för änder.
Det kan vara

antingen i tid
och i rum,
eller bara som

det tänkta rummet,
rummet utomhus eller
i fantasins värld.

Men är det
ett rum för
änder så är

det det det
är. Andrummets själva
som atmo sfär...




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-27 11:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
”det det det” blev ju alldeles korrekt svenska här, underligt språk vi har!
En sär skrivning dock, på sista raden! Men den är förstås ursäktad då den endast följer versmåttet.
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP