Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För det bättre eller sämre varar kärleken inte alltid för evigt.


Din vänlighet

För allt positivt du gav mig
För att jag vill minnas den känslan
Som fick dig att bli förevigad

Du sa att vi skulle vara för evigt
Jag förstår nu hur omöjligt det var
Trots allting så finns du kvar

Du plågar omedvetet mig genom din vänlighet
Visar att du förbättrats på riktigt denna gången

Hur kunde du göra så mot mig?
Varför bröt du inte bara med mig?

Det du gjorde var ren tortyr...

Du utnyttjade mig!
Nekade allt som varit!
Bröt upp med mig!

...trots att du visste jag älskade dig...

Men värst av allt så återtog kontakten...
...Bara för att spola tillbaka bandet

För att återupprepa sista versen...
För att få känna min trygga famn...
För att du visste att du kunde...




Fri vers (Fri form) av Hettan
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-25 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fångande! Tycker om.
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Hettan
Hettan