Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerades till texten av en novell om Sherlock Holmes av sir Arthur Conan Doyle. En svensk novellfilm med Tommy Jonsson. Samt av att kärleken ibland verkar vara mer osynlig, ohörbar, vissa stunder.


Dagens reflektion 2013 03 27 - rent djuriskt?






Jag såg aldrig till hunden
än mindre hörde jag den skälla.

Men bettet kändes och hördes förstås,
härifrån och ända in i evigheten.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-11-21 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP