Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDUCERAD

inte många som hör av sig längre

mina cirklar har väl blivit trängre

troligen är jag "för mycket" nu igen

får väl stå mitt kast som inte lockas

av de tillhåll där de andra flockas

och som anser att passionen lever än

en är avslagen och en mousserar

och den förstnämnde, som attraherar

är så välanpassat, klädsamt helt blasé

han går hem och ses som cool av mängden

barnasinnet segrar ej i längden

det är slött och slappt man önskar se

inte många kvar som pallar trycket

av en galen man som är "för mycket"

och jag tänker inte truga någon alls

så låt kakorna få söka makor

jag drar bort med mina dubbelhakor

och med halsbandet med bjällran runt min hals

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/3 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-27 15:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP