Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp.

Ibland är det svårt att följa sitt hjärta

att gråta behöver inte betyda att man förlorar

alla brister

var bara sann mot den du är

det är inget fel på den du är.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Rose90
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-27 19:26



Bookmark and Share


    MayaN
Fin *
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Rose90
Rose90