Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfredagsanden

Under tomma dagar
syns anden.

Sveper och
virvlar
genom rummen.

Talar till dig
så att du kan höra

om du vill.

Dansar annars förbi
och kommer igen
en annan gång.




Fri vers (Fri form) av MaTao
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-29 09:45



Bookmark and Share


  Tess74
Å vilken fin!
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

MaTao
MaTao