Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från elake katten Måns


till dig Maja



Vårfrudagen bar
med sig våfflor hjortron-
sylt och vispgrädde
hade gärna avstått det
om du hade funnits här




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-29 17:16



Bookmark and Share


  Knådan
Ömsint dikt.
2013-03-30

  DaRe Art Project
Skickligt versmått.

Däremot innehållet, jag tycker inte bilden att byta bort hjortronsylt och vispgrädde mot sin kärlek(?) är tillräckligt starkt.

Sylt och grädde spelar inte riktigt i samma division enligt mig.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP