Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ta fasta på något som att äta 'lagom mycket' och så 'svälta' resten av tiden. Att stå bakom någon i kön till kassan och denna någon saknar en krona till att kunna betala för samtliga varor, var inte ofta förekommande 1932...


Dagens förklarade ord - fasta






Fasta kan man
som ta på,
vilket känns gott.

Det är så
många företeelser i
tillvaron som är

abstrakta annars. Ta
bara en sådan
sak som nu

tid och rum,
folkpension eller muntliga
löftet i kanske

speciellt valtider. Där
står någon lovandes
guld, gröna skogar...




(2013 03 29)




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-11-18 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP