Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOKA SOPPA PÅ EN SPIK

koka soppa på en spik

den ena dikten ,den andra lik

ständigt samma innehåll

och samma stampande på punkt noll

samma tjat och gnat på gnat

ibland kubik och ibland kvadrat

man orkar inte, man spyr till sist

så kan det gå när det blir för trist

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP