Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om förtvivlan. om att inte själv bestämma om sitt liv, om att vara inlåst.


bortrövad frihet

hur finner man orken?
hur står man ut i denna värld?
hur känns glädje och lycka?
när ler man ett äkta leende?
hur vet man att man är älskad?
hur vet man att folk säger sanning?
vem bestämmer att man måste låsa in någon?
hur kan man gilla någon som hindrar en att komma ut?
hur står man ut med att vara inlåst?
hur känns det att bli berövad på frihet?

det är mycket jag inte har svar på, men sista menningen vet jag allt om....




Fri vers (Fri form) av gillberg92
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-31 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gillberg92