Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bitcoin, digital valuta alternativ valts som en lösning för dem som vill veta sina pengar säkert


”Bitcoin”

 

En digital mint, fins redan 2009, men som har inte väkt så mycket debatt det var en sort nät matskåp kurirer väll fungerade via ambassader skurkar med diplomatisk immunitet och hela bunten paketet bedrägerier i citron skall serverad, som många politiker vet hur man gör och formulerar en Nigeria brev sluka till sig affärerna i privat portfölj.

Cypern Krisen i förevecka deklasserade en bulla med ökning från 33 dollar till 88 dollar. Bitcoin är bättre ett guld och silver säjer investerare som tecknade investeringar över en 1 milliard dollar i Spanien och Grekland. Men det är inte konvertibel valuta i ingen real värklig bank i hela världen det används bara för tvättas svarta pengar och olagliga aktiviter, säjer amerikanska myndigheter. autoritär.

Många mäniskor som har pengar undrar till vem skall förlita sig och sparra sina besparingar.

Amir Taaki hittills en anonym data kunnig kommer med det unika alternativet. Bitcoin.

Specialister både skeptiska och entusiasmerade ser om det är möjligt att konvertera det till våra bankautomater så i framtid vi får Bicoin i stället pengar på bankautomat.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-31 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP