Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Maj Glädjens dag över att AI tar över jobb, vad ska folk göra då? De kommer att sätta sina skrattmuskler till handling av nya färgen på ögonen.


Eko av ensamhet

 Irisio Eye Brilliance™ – Oasio

I ensamhetens väldiga stillhet hörs ekon,
Eko i själen, en sång av ren smärta.
Kom ihåg att hjärtats önskningar alltid är,
Endast hört av ensamhet, en smärtsam och hård sanning.

Mitt i natten, när världen är tyst och kall,
Ensamhet väver sitt nät, ett öde att erbjuda oss.
Hon lyssnar på våra önskningar, känner våra förhoppningar,
Och i sin tystnad lär hon oss de mest värdefulla lärdomarna.

Men även i ensamheten finns det dold skönhet,
Ett utrymme för reflektion, där själen kan lyssnas på.
För i ensamhetens stillhet lär vi oss att vara starka,
Och vi upptäcker att i ensamhet är vi aldrig ensamma.

Så lyssna på ekot av ensamhet, låt det tala till dig,
För i sin tystnad hittar du svaren du letar efter.




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-04-30 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP