Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt jag skrev till min syster. om saknad, längtan och kärlek.


älskade syster

Du är vingarna jag har tappat,
Du är solens sken,
När jag blundar ser jag ditt leende,
Och anblicken av dina ögon får mig att le,
När jag öppnar ögonen är spåren av dig borta,
Därför vill jag blunda,
Sluta ögongen gång på gång,
Jag vill ha dig nära,
Känna dina andetag,
En kram av dig och allt känns bra,
Jag vill ha dig nära varje dag,

Min älskade syster,
Jag vet inte om du förstår,
Hur mycket jag älskar dig,
Hur du värmer mitt hjärta,
Och hur starkt du får det att slå,

Varje dag tittar jag på bilden av dig som hänger på min vägg,
Jag känner saknaden,
Önskar att jag kunde få den väck,
Men lösningen på det är som så,
Att jag måste kämpa för att komma härifrån.

Du är viktigare för mig än vad du tror,
Du är min förebild,
Och det kommer alltid vara så!




Fri vers (Fri form) av gillberg92
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-01 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gillberg92