Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om att inte längre få bestämma över dagens innehåll. en längtan efter att få spendera dagen åter igen som man vill.


ta vara på dagen

när dagarna är det samma,
lika varje dag,
när timmarna varierande,
då insåg man inte att uppskatade vad man har,
när man plötsligt inte längre bestämmer hur dagen ska va,
då längtar man efter uppskatningen på det man inte längre har,
en dag ska jag bestämma igen hur dagen ska se ut,
då ska jag ta vara på varje timme dagen har,
även fast det blir långt fram eller kanske rätt snart,
så ska det ändå inträffa en vacker dag.




Fri vers av gillberg92
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-02 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gillberg92