Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilhimlen, igen

Håkan sjunger om aprilhimlen
och jag tänker på dig, igen

Du, som bara hör av dig när du har alkohol i kroppen
Sen jag, som gör precis likadant

Det gör ingenting, för allt jag vill är att höra din röst,
höra dig prata om vad som händer just precis där och då

Du är nog min aprilhimmel,
även om jag inte är din

ännu




Bunden vers av Jotic
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-02 21:36



Bookmark and Share


  Människa
Kanske en blankrad innan "ännu"? Känner att det fattas en paus eller lite luft. Men bäst känner du nog själv din egen dikt. Fint i alla fall!
2013-04-02

    ej medlem längre
Väldigt bra, tyckte mycket om den.
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Jotic