Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orostid



Fläkten i datorn
väcker övervintrare
humlan gör sällskap
nattens tankar surrar och
och far runt i huvudet

orden hänger i
luften villar bort sig på
vägen tankens kraft
större än förmågan hos
en sömnlös ordvrängare

som ger upp God Natt!




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-03 23:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Desto större anledning att söka skriva med gårdagars uttryck av espri
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP