Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstnären som ung

 


så kväll

 

sakta ingenting

kryper inpå den vårbrända huden

leende

 

är  inåt

mot ljus rymd
kastad

i flykt

lyssnande
till ditt avlägsna

och jag fäller lyckliga

 

med dig

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-04 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP