Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris för nytillkomna läsare


Fiasco

 

En dag fick han ärva en trollerihatt

som tyvär var helt tom på kaniner.

På så sätt kan livet spela små spratt

och kullkasta tänkta rutiner.

 

Vad nyttar väl trollspö och magiska ord

och säg mig på vad skall man lita

när uppvisningen blir tillintetgjord

av otillräcklig rekvisita?

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-06 17:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De riktigt rätta orden fattas mig, men jag ger den trenne rosor av di röda.
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP