Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Humor är nog det jag finner mest attraktivt hos en möjlig partner. Och då talar jag ändå inte om att bilda bolag tillsammans. Det finns bara en James Bond, författaren till boken om fåglar som Ian Fleming stal namnet från.


Dagens förklarade ord 2013 04 07





A pig tail

är en svans.
Antingen att ha
en svans av

snutar efter sig.
Som skuggar en
dygnet runt. Eller

så är det
en amerikansk version
av en hästsvans,

svinpiskan viner i
vinden, ett slags
som naturlig lasso.



(The Pigs Tale?)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-01-27 22:58



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
humor jag jag mycket av IRL
fick 3 sjuksköterskor att skratta igår
en var iskall och elak förut
men hon flabbade rejält :)
tänk om vi hade poeter.se träffar
skulle vara intressant <3
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP