Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You scary, scary rasists..

Men SERIÖST?! Jag bara ligger här och tycker att det är SKITLÄSKIGT att läsa om hur många det är som klagar på svenskheten i Sverige och att den är på väg bort och att just därför ska dessa människor rösta på SD! Nu är inte jag så där väldigt insatt politiskt sett(tråkigt nog, be my light someone?) men hallå! Jag vill slå er medvetslösa med en gjutjärnspanna och sedan låsa in er i en outbrytbar garderob! Ni skrämmer vettet ur mig folks! Det är inte invandrarna eller invandringen i sig som är problemet här. Det måste väl ändå vara rädsla för det okända, annorlunda och nya? Men är det inte bra undrar jag, att vi anpassar oss lite efter hur samhället förändras? Vi behöver inte hänga kvar vid uråldriga traditioner bara för att de är "svenska"? Jag har svårt att föreställa mig att alla våra traditioner är helt igenom svenska. Invandring, utvandring och fan och hans farmor har väl funnits länge? Det MÅSTE ha påverkat oss förut, det påverkar oss nu och det kommer att påverka oss i framtiden.

Sluta med att vara så in i norden lättskrämda, lättledda och fördomsfulla. Det är läskigt.

I'm just saying..




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Poetpatrask
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-12 22:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det handlar om den egna standarden. Samvetet kostar och alla ropar:

- Jag har inget att ge!
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask