Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dålig på titlar till mina texter


Bestäm du

Jag ser dig bortom ljusningens dag
Jag gjorde dig illa
Men jag vill se en liten sak
Ty om du kan titta mig i ögonen utan att känna förakt
Dina steg hörs men du känner ej av dem
Ett rent samvete och misstro
Blir som en droppe vatten
Som fallit i hög höjd
Men utan en grund att finna




Fri vers av Basira
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-02-26 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Basira