Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntårar

 

 

Ute strilar regnet ner
inom mig så är det tårar
tror du inte att jag ser
att du kämpar emot dårar

Dårar i form av tunga tankar
förutan en ljusglimt i
hör hur hårt ditt hjärta bankar
hur du önskar att bli fri

Fri ifrån det som håller dig hårt
och som inte vill släppa taget
jag vet att det är väldigt svårt
men det gäller att vinna slaget

En dag i taget.....små steg

 

(Copyright © Christin Lederman)

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-15 15:59



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Ett ande-tag i taget

Tack för ord av vikt
2018-11-11

  ULJO
Berörande läsning
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP