Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Växande kärlek, av S. A. I. Steve Lando, inspirerte till kommentaren.


Kritik på en text (1067) Sex som sport?






kunde just tänka mig att
texten skulle handla om
erigerande kärlek

den sorten som är av
det mer primitiva slaget
där platsen för slaget

inte låter sig inhägnas av väggar
eller som match betraktad
inte kräver tomma läktare för att spelas upp




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-12 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP