Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmaning

mod vän, mod i dagen
lek med nattens lilla ljus
tänk min kära, tänk med magen
stäng inte in dig i ditt hus

imorgon drar gryningen sin svärd
än en gång till förlusst mot tiden
tänk en sådan härd
den slåss mot en tid bortblåst, liden

spela med ögonen, flörta med solkatten
le i solen med rena tankar
blanda kärlek med livets vatten
hör hur hjärtat det bankar

uppmana till tokigheter och stoj
lek med verkligheten ibland
ha kul med livet ha skojj
och kom ihåg att hålla den i hand




Fri vers av Dödvatten och Gryning
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-02-26 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning