Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toalettpappers-blues

vad jag vet så finns det inte
toapapper
vem skriver om sådant
leker med ord som inte tillför världen något speciellt
jo jag
kanske du vem är jag att veta det
budskapet
jag vill tillföra er är detta
(läs om ni vill)
skriv allt ni vill, det är värt någonting
ingen
ingen har rätt att tracka på någon
döma någon för en tanke och
anse den värdelös
att ta en take och sätta i ord
gör nog
livet värt det
att ge en del av sig själlv
till andra villkorslöst
alla på denna sidan
ni ger av er skällva
ni är bra på det ni gör
ni är alla bässt
kom ihåg det gämmt
att ni ger en del av er skällva
men ge inte allt
då tynar ni bort




Fri vers av Dödvatten och Gryning
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-02-26 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning