Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bottenfrusen

 

bottenfrusen hittade

hon en dag sin själ

 

barskrapad kom

han till livets vägskäl

 

inlindad i trasor

från livets hårda vandring

 

hittades två själar

av de svagas skyddsling

 

en Lazarus som kom ut ur sin död

en Maria som blev förlåten all synd

 

ännu vandrar de i oss

de är jag och du

 

vi fick liv från ett kors

förlåtna av livets Gud

 

all bottenfrusen längtan

hittar sitt rätta jag och hem

 

allt barskrapad inlindad död

dansar i liv i det nya Jerusalem

 

 

 

kb

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-18 22:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag var med om detta som Du beskriver just idag då jag förberedde mig för bibelskolan i min hemkyrka att Hebreerbrevet 4:12 blev verklighet då jag studerade Matteus evangelium:
"Ty Guds Ord är levande och verksamt. Det är skarpare än något tveeggat svärd och tränger så djupt att det skiljer själ och ande, led och märg och blottlägger hjärtats uppsåt och tankar" t.o.m. uppväcker det som dött och förlåter synder.
Applåd och bokmärke.
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP