Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mitt i.....

 

 

mitt i misströstan

upplevde hon

förtröstan

 

mitt i missmodet

fick hon åter

modet

 

mitt i missförståndet

hittade hon åter

förståndet

 

mitt i sin missgärning

fick hon förlåtelse för sin

gärning

 

när han sa:

inte heller jag

dömer dig.....

 

mitt i sitt missledande

föll stenarna från de

ledande

 

hon glömde aldrig

orden:

 

när han sa:

inte heller jag

dömer dig.....

 

inte heller jag

dömer dig........................................................ JK

 

kb

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-19 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord att finna varm tröst i.
2013-04-19

  Bibbi VIP
Det kan man kalla en totalupprättelse som bara En kan ge.
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP