Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Und akacior som mörknar vid horisont)


raka klotvalv

Vit kritinvasion på grottväggar
spastiskt raseri genom vertigots lerbana
i eldstadskorsning, så naket det kan bli

Stå vidare och bli klippkanten
NÄR DEN RESER DIG
i cirklar men också upp ur
denna glittrande yta över
havets smaragdsynapser

Aldrig tid
Alltid fast

besluten om krig
mot förruttnelse och
fortsatt dödsbra liv

Doppar näsan i vattenfallet
Upplöser blodet i floden

Utan rygg
Med axlar

Skuggan gestaltar sig själv
Så, se med himlaögonen
Genom väggen av ljus




Fri vers (Fri form) av tehdog
Läst 41 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-19 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tehdog